Clear all

Mijn offerte aanvraag ( 0 )

Deze site heeft een offertemodule waarmee u snel en gemakkelijk een prijsopgave kunt opvragen van de door u gewenste producten. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Voeg toe

Van heel veel producten kunt u online een offerte opvragen, maar niet van álle producten. Staat er een plusteken bij een product? Dan kunt u een offerte online opvragen.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. De velden met een * zijn verplicht. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte.

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.

Interieur Signing

Lees meer

Restaurant Dividers

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Met dit in ons hoofd zijn wij de afgelopen weken aan de slag gegaan om u nog beter van dienst te zijn. Met deze roomdividers kunt u uw gasten op een veilige verantwoorde manier ontvangen! Alle producten voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

Alles op een rijtje!

Voor iedereen een maatproduct
We bieden de dividers aan in meerdere types en varianten: Van budget tot luxe variant. Dit in meerdere materialen. Daarnaast bieden wij de dividers zowel vrijstaand als hangend aan.

Transparant of geprint
Alle dividers kunnen gepersonaliseerd worden. Hiermee kan de klant een bepaalde sfeer creëren of een boodschap overbrengen. Daarnaast is het mogelijk om de dividers uit te voeren met een volledig glashelder doek. Hierdoor blijft de ruimte open en hou je een ruimtelijk gevoel.

Meerdere materialen
Er is een ruime keus. Hierdoor kan iedere locatie naar wens worden ingericht. Ook leveren we deze in glas heldere varianten. Maar ook acrylaat en natuurlijk het textieldoek.

Maatwerk mogelijk
We werken met standaardformaten, maar maatwerk is ook mogelijk. Hierdoor kan volledig voldaan worden aan de wensen en eisen van de klant. Staat een wens van jouw klant er niet tussen? Neem contact met ons op, en we komen samen tot een passend resultaat.

Reiniging
Alle dividers zijn goed te reinigen met water en desinfecterende zeep. Op deze manier voldoen deze aan de gestelde eisen van het RIVM.

Zie de afbeeldingen, print en glashelder PVC zeil

Ook leveren wij basic dividers, voor meer informatie over onze standaard restaurant dividers en de basic varianten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

info@fifteensign.nl
040 304 1577

Onze partners

Nieuwsbrief